sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lomaa edeltävä kärvistely

Nyt kun elellään jo huhtikuuta niin olisiko aika kaivaa matkalaukut emännän jumppapallon alta? No aivan sama, melkein tyhjänä se kuitenkin pukataan ruumaan eli ehtii sen myöhemminkin. Ja kyse siis tyhjästä laukusta, ei jumppapallosta.

Tänään on sitten otettu Sarin tietokone käsittelyyn, kun se sattuneesta syystä ei taas toiminut oikein. Nyrkillä koittanut kirjoittaa tms.? No eipä tämä  muuten liity matkaan muuten kuin siten, että lähdetään ehkä astetta rennompana reissuun, kun on tieto ettei tärkeät tiedot hänen työkoneeltaan kadonneet bittien taivaaseen.

Aika vaarallisesti mulle on annettu tehtäväksi hoitaa 7kg timmiä lihaa eli tyttäremme Siiri Resoon seuraavaksi kahdeksi viikoksi? Päätimme alunperin dumpata mimmin meikäläisen vanhemmille ja se pläni on pitänyt tähän päivään. Ruokahuolto on hoidettu jo valmiiksi, kun kävin ostamassa 14 purkkia Cesaria. Oli siinä S-Marketin kassalla ihmettelyä ja joutuihan se sen määrän pariin kertaan laskemaan, kun se satsi ei mahtunut niille varattuun pahvilaatikkoon. Itse koitin sanoa väliin et juu on niitä 14 kpl. Vai luuliko se toisaalta että mä syön ne tortillan välissä, koska ostin lättyjä ja lisukkeita mutten lihaa.

Käsimatkatavaralaukusta on vielä sen verran pakko mainita, että ei käryäkään missä se sijaitsee tällä hetkellä. Täytyy käydä autotallia varmaan penkomassa?

Ilta on nyt sen verran pitkällä, notta voisin siemauksen vetäistä Ardbegia huiviin ja töllätä telkkua tovin ennen huomista työaamua. Ensi "viikko" (kts. Countdown timer) meneekin sitten Siirin kanssa kaksin, koska Sarry lähtee Tanskaan ja saapuu toivottavasti ennenkuin pitäisi astua Amerikkaan suuntaavaan koneeseen.

1 kommentti:

  1. Nonni! Siitä se lähtee! Valmistelut hyvällä tolalla, kun ei vielä ihan tarvitse kaikki täysin valmiina ollakaan. Hih! Autotalli näyttää ihan samalta kuin meilläkin... :P Eipä tule dumpattua kaaraa sinne ainakaan.

    Reipasta matkanvalmisteluaikaa!

    VastaaPoista