tiistai 5. huhtikuuta 2011

Talonmies työssä - TJ1

Edelliseen kirjoitukseen liittyen tuli tehtyä tänään vähän kotitöitä talossa sekä puutarhassa, jotta olisi mukavampi sujahtaa kotio lepäilemään reissun jälkeen. Koiraa on tullut nyt talvella päästeltyä iltaisin khh:n ovesta kuselle ja se kyllä näkyi terassin viereisellä polulla, sillä alue oli paremmin ja etenkin tarkemmin miinoitettu kuin odotin. Noh pistolapio käteen ja ihmis-Raisuna raivaamaan ongelma-aluetta, marsmars!!! Pökäleet löysivät uuden osoitteen puskien alta. Eli voidaanko sanoa, että olen ekolannoittanut pusikot tällä menetelmällä?

Autotallliinkin tuli tehtyä takakulmaan kolo, jotta vanhempien tänään illalla tuomat rojut mahtuisivat järkevästi jonnekin. Pyykkiä (molempien c'mon, ei pelkkiä omia :) tuli pestyä ja IMUROIN, ihan omaksi iloksi, tai siksi ettei mutsi ala siitä sanomaan. Kaupasta muistin ostaa gluteenittomia keksejä, koska ukolla on jonkin asteinen ravintovamma viljoihin liittyen.

Siiri kävi kanssa ennakkoluulottomasti hangessa hakemassa keppiä samalla, kun meikäläinen kävi viemässä dyykkareille uutta selattavaa meitin roskikseen. Kuten videosta näkyy niin keväthanki näin plussakeleillä ei oikein kanna, mutta se ei haittaa jos keskittyy asiaansa. Harmi etten saanut videolle, kun mimmi painoi toiseen suuntaan kepin perässä.

 

Mainittakoon vielä myös että päivätöiden jälkeen tuli käytyä 15min pysty-solariumissa, jottei Wagnerin kamara vaan pala heti Floridan lämmössä. Plussana solkkukäynneistä on sekin, etten näytä ihan kalkkilaivan kapteenilta, tai mikä pahinta: turistilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti