perjantai 8. huhtikuuta 2011

Oops! Your hotel needs a plumber :$

No näin pääs käymään, että allekirjoittanut tukki Fonzarellin toimiston valtaistuimen Hampton Innissä aamulla. Mitäs siinä muutakuin aamupalan jälkeen respaan ja ulosjuoksun yhteydessä reippaasti kiljahdin:"Se on mun tunkki, mut pitäkää se!" Respan ilme oli huolestunut, mutta lupas lähettää jonkun tutkimaan huone 307.

Me lähdettiin siitä sitten ajelemaan kohti Orlandon taikaa, koska Miamin kiimaa oltiin jo se vajaa vrk nähty. Tällä kertaa valituksen aihe löytyy vasemman kaistan hinareista ja pumppukaasuista. Joko täällä ei kaikilla ole cruisea tai sitten sitä ei vaan osata tai haluta käyttää? Kerran matkalla yks elämäänsä kyllästynyt proletariaatti lähetti kansainvälistä ilosanomaa... mitäs jätti auton verran väliä mihin puikata. ;)

Orlandossa käytiin vetämässä aivan infernaalinen annos Sweet Tomatoesissa. Ihmesapuskaa, kun ei ähkyä eikä möllöä ja heti perään ollaan ryöstämässä halvan dollarin ostoksia Prime Outlet Centerissä. Tällä kertaa haaviin jäi herra Dasslerin ja Eckön kamaa Eilen raidattiin Miamissa Ed Hardy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti