tiistai 19. huhtikuuta 2011

Arabian Nights - Heppoja ja sapuskaa

Käytiin tänään Orlandon yhdessä illallis-show:ssa (Arabian Nights) kattomassa elukoita ja taidetta. Alkuun Sari oli innostunut, koska olihan siellä tarjolla ruokaa ja hevosia. Jälkeenpäin molemmat todettiin, että ruoka oli korkeintaan alle keskinkertaista ja esityskin oli kakaroille suunnattu. Parempaa laukkaa näkee ihan suomalaisella hevostallillakin. Esityksessä kuitenkin oli mukana myös akrobatiatemppuja ja tietenkin se kliseinen tulirenkaan läpi hyppy, jossa ukko pomppaa renkaan läpi ja laskeutuu takaisin hevoselle. Tarina oli ymmärrettävästi lapsille tarkoitettua luokatonta p***aa, eli aika ontuva näin aikuiseen makuun.

Rehellisyyden nimissä oisin voinut kuluttaa 20$ priority-seating lipuista (hotellin erikoishinta, norm. 107,98$ + tax :o ) johonkin muuhunkin, sillä taksiinkin paloi vielä se 40$.

Muutenkin on tullu mietittyä näitä hintoja, joita mm. Universal ja Disney repivät lipuistaan... vasemmassa laidassa sulkeiden sisällä oleva luku ilmoittaa kuinka monelle henkilölle kyseinen ovh-hinta on voimassa. Varmaan Disneykin on niin köyhä - Akullahan ei oo ees housuja :) - että on pakko tollasia summia vetää tyhmiltä?

1 kommentti: